Watervilla in Groningen

Ver in het hoge Noorden wordt Groningen voor een watervakantie nog wel eens over het hoofd gezien. Dat is onterecht, want er zijn mooie recreatiegebieden. Tegen de grens met Friesland ligt het bijzondere Lauwersmeer. En dichter bij de stad Groningen vind je het Hoornsemeer, Zuidlaardermeer of Paterswoldsemeer.

In de provincie Groningen zijn tal van mogelijkheden voor watersport recreatie. Met meren als het Paterswoldsemeer, het Rietlandenmeer en het Oostvaardersmeer is er voldoende ruimte om te varen, zwemmen of te surfen.

Voor degenen die op zoek zijn naar wat extra luxe tijdens hun watersportvakantie, bieden diverse bedrijven in Groningen de mogelijkheid om een watervilla te huren. Deze villa’s zijn vaak voorzien van alle gemakken, zoals een eigen steiger en jacuzzi, en liggen direct aan het water.

Een populaire optie is het huren van een watervilla op het Paterswoldsemeer. Dit meer is het grootste meer van de provincie en ligt vlakbij de stad Groningen. Hier kunt u genieten van het uitzicht op het water terwijl u relaxte op een van de vele terrassen of in de hot tub.

Ook op het Rietlandenmeer en het Oostvaardersmeer zijn watervilla’s te huur. Dit zijn kleinere meren, waardoor ze geschikt zijn voor rustige vaartochten en het spoten van watervogels. De watervilla’s in deze gebieden zijn vaak ook voorzien van een eigen boot, zodat u direct het water op kunt.

Naast de watervilla’s zijn er ook diverse bedrijven die watersportactiviteiten aanbieden in de provincie Groningen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor een boottocht, een duikcursus of een surfclinic.

In short, de provincie Groningen biedt voldoende mogelijkheden voor watersport recreatie en het huren van watervilla’s aan de grote meren. Zo kunt u genieten van de natuur en het water terwijl u verblijft in een luxe accommodatie.

Hieronder vind je een overzicht van alle watervilla’s in Groningen.

Toont alle 16 resultaten